Podcast Masters Podcast Mirjam Hegger 640x400 1 jpeg

Start je eigen podcast en blijf plakken bij klanten en opdrachten waar jij blij van wordt.

Wij zijn groot fan van Podcast Masters van Mirjam Hegger. Waarom? Mirjam helpt ambitieuze professionals zoals jij met hun unieke stem en visie een onderscheidende podcast met impact te maken waarmee je een trouwe fanbase opbouwt. Daardoor krijg je klanten waar je blij van wordt en zien jouw luisteraars en de markt jou als dé expert in jouw vakgebied. Het levert je mooie opdrachten, samenwerkingen en een heel nieuw netwerk op.

Inhoud Podcast Masters Academy april2021

Maar ook omdat Mirjam je stap voor stap uitlegt welke ingrediënten er nodig zijn om van jouw podcast een succes te maken. Door middel van de roadmap vink je stap voor stap met stickers jouw behaalde doelen af . Want als het niet blijft plakken, blijft het ook niet hangen 😉

Waarom je nu moet starten met een Podcast

Geen andere markt in de media stijgt zo hard als de podcast markt. In 2019 luisterde 5 miljoen Nederlanders een podcast en dit jaar zal dat aantal weer hoger zijn. De advertentie inkomsten van een podcast stijgen momenteel met meer dan 20% per jaar.

88% luistert aflevering helemaal

Een podcast luisteraar ervaart de band met de maker als heel persoonlijk en luistert doelbewust, loyaal en vol aandacht naar een podcast. Maar liefst 85% van de luisteraars luistert een aflevering helemaal. Een overgroot deel van de luisteraars (88%) luistert de meeste of alle afleveringen van 1 podcast show.

WhatsApp Image 2022 01 15 at 10.32.21 AM

Steel de show in jouw niche

Er is in een podcast ruimte voor specialistische content over jouw specifieke expertise. Hiermee kan jouw bedrijf unieke, relevante én waardevolle content maken voor jouw specifieke doelgroep en jij kunt je als ondernemer uniek als expert in jouw niche profileren. Met een podcast kun je dus echt jouw niche aanspreken.

Door het volgen van de Podcast Masters Academy zijn inmiddels tientallen ondernemers hun eigen podcast gestart. Van artiest tot beleggingsspecialist en van opleidingsinstituut tot cosmeticabedrijf en leiderschapscoach:

Mirjam helpt je stap voor stap een compleet podcast fundament, ook als je podcast idee nog vaag is, je nog niet precies weet wat je moet vertellen, je opziet tegen technische shizzle en je afvraagt of er wel iemand op jouw podcast zit te wachten.

De training zit boordevol technisch support, zodat je niet vastloopt in alle (technische) mogelijkheden die er zijn. Maar ook krijg je kennis en inspiratie over het fundament van jouw podcast: voor wie maak je je podcast eigenlijk? Welke onderwerpen kies je? Hoe krijg je luisteraars? En hoe zorg je ervoor dat je keer op keer waardevolle onderwerpen bedenkt?

Ook als je nu nog niet weet waar je moet beginnen. In de Podcast Masters Academy leer je om jouw visie, kennis en inspiratie op een natuurlijke manier te delen met je luisteraars. Er komen steeds meer podcasts bij en in de toekomst zal dit alleen nog maar toenemen. In de training leer je hierin onderscheidend te zijn en een podcast met impact neer te zetten.

Ook als je nu nog geen idee hebt hoe.