Ontwerpservice

Geen creatieveling in huis of reclamebureau die ervoor zorgt dat mensen voor jouw merk in de rij staan? Of simpelweg het bestand print-klaar maken? Maak dan gebruik ontwerpservice.

IMG 9888 scaled

DTP

Het bestand printklaar maken, iets aanpassen of andere wensen? Onze studio met ervaren designers helpen jou met alle ontwerp & DTP vraagstukken.

Brand & Packaging Design of restyling

Als het niet blijft plakken, blijft het ook niet hangen. Wij helpen ontwerpen graag jouw etiket of sticker waar de mensen voor in de rij staan. Samen gaan we aan de slag met een sterk ontwerp van verpakkingen voor de merken van morgen.

Strategisch 2D ontwerp van verpakking & visuele identiteit zodat ze opvallen in het (retail)schap en zorgen voor p(l)akkende aandacht.

Kleine oplages

Onderscheidendheid en in het schap, marketing gericht op emoties (lees onze bananenblog) en acties die inspelen op het moment van het jaar of op de locatie worden steeds belangrijker. Doordat wij vanuit kleinere oplages denken, maken wij jouw merk altijd relevant: Responsive Marketing noemen wij dat. 

Waarom mensen voor jouw merk in de rij gaan staan?

Branding die je overal ziet, maar niet voelt. Daar houden we niet van bij The Label Show. Wel van een sterke merkidentiteit die mensen van je merk laat houden. Onze strategische  verpakkingsontwerp aanpak zorgt voor: