Schermafbeelding 2022 01 15 om 10.34.35

Het zijn de kleine dingen die het meest waardevol zijn

Wij weten dat je veel aan je hoofd heb. Soms gaat de de wereld sneller dan je zou willen. Want je leeft in een andere wereld. Een grotere, een snellere. En dat is goed. Maar stop af en toe en sta even stil bij de kleine dingen die er echt toe doen. Want die zijn het meest waardevol. Daarom delen wij je graag in het verhaal van het prachtige craftbrand De Scent. Zodat je af even bewust stil kan staan.

Schermafbeelding 2022 01 15 om 10.21.28

Waarom iedereen een beetje Me-time nodig heeft

Want in een druk en hectisch bestaan is voeding en beweging een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven. Daarom is ‘’self-care, self-love & meditation’’ zo belangrijk. Dit is naar de mening De Scent dé manier om jezelf in balans te houden. Als ondernemer, partner en moeder bewust raken hoe belangrijk ‘me-time’ is.

Meer dan een product

Velen producten die De-Scent gebruikt hebben een werking waar we ons niet altijd bewust van zijn. Het merk zo ook ontstaan: vanuit pure en oprechte interesse naar wat organische kruiden en etherische oliën kunnen betekenen. Welke oplossing zij kunnen bieden en van waarde kunnen zijn. Het gebruik van lavendel zorgde er bijvoorbeeld voor dat het zoontje van eigenaresse Parrish beter doorsliep s’nachts. Dat is toch gaaf?

Schermafbeelding 2022 01 15 om 10.20.37

De-scent is daarom op zoek gegaan naar producten die samengevoegd konden worden in de vorm van o.a. natuurlijke bad thee en kaarsen. De producten van De Scent zijn 100% recyclebaar, natuurvriendelijk, en handgemaakt door Moeder Natuur, van De-scent, voor jou!

Bewuste verantwoorde keuze voor de verpakking

Ook de keuze voor de beste kwaliteit stickers is hierin belangrijk. Descent kiest daarom bewust voor digitaal geprinte pvc-vrij etiketten met eco-waterbasis inkten. Geproduceerd in “kleine” oplages zodat het De Scent flexibel blijft en nooit overvoorraad produceert. Wel zo duurzaam.