Een kleurrijke smoothie van Vitamine Bo met stickers op rol.

Wat zijn stickers op rol en waarvoor kun je ze gebruiken

Wat zijn stickers op rol en waarvoor kun je ze gebruiken

Stickers op rol zijn een populaire vorm van stickers die gebruikt worden in allerlei soorten bedrijven en organisaties. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat stickers op rol precies zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken. We zullen kijken naar verschillende soorten stickers op rol, de voordelen ervan, en hoe je ze het beste kunt ontwerpen en gebruiken.

Wat zijn stickers op rol

Stickers op rol zijn kleine stickers die in grote aantallen worden geproduceerd en geleverd op een rol. De stickers kunnen in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen worden gemaakt en worden meestal gedrukt op zelfklevend vinyl of papier. Ze worden geleverd in rollen met honderden of duizenden stickers per rol.

Soorten stickers op rol

Er zijn verschillende soorten stickers op rol, waaronder:

  • Papieren stickers op rol: Mat of glans met permanente lijmlaag en FSC-keurmerk. ‘Papier mat’ is Scheur- en beschrijfbaar. ‘Papier glans’ is alleen scheurbaar. Beide zijn alleen geschikt voor binnen.
  • Witte folie stickers op rol: Witte, pvc-vrije folie, geschikt voor tijdelijke toepassingen binnen en buiten
  • Transparante stickers op rol: Transparante, pvc-vrije folie, geschikt voor binnen en buiten
  • Zilveren folie stickers op rol: Zilveren, pvc-vrije folie met permanente lijmlaag, geschikt voor binnen en buiten.
  • Duurzame transparante folie stickers op rol: Duurzame kunststof folie met permanente lijmlaag. Het materiaal is goed recyclebaar tot grondstof.

Waarvoor kun je stickers op rol gebruiken

Stickers op rol kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder:

Promotie

Stickers op rol kunnen worden gebruikt om een product, evenement of merk te promoten. Ze kunnen worden gebruikt als geschenken bij aankoop, of als handouts tijdens beurzen of evenementen. Stickers met een logo of merknaam kunnen ook worden gebruikt als een subtiele vorm van branding.

Identificatie

Stickers op rol kunnen worden gebruikt om producten of onderdelen te identificeren. Dit is vooral handig in magazijnen of bij de productie van goederen. Het gebruik van stickers op rol kan helpen bij het organiseren en bijhouden van voorraad.

Decoratie

Stickers op rol kunnen worden gebruikt om objecten te versieren. Dit kan variΓ«ren van het versieren van een laptop of telefoonhoesje tot het decoreren van een hele winkel. Stickers op rol bieden een goedkope en eenvoudige manier om de uitstraling van een product of ruimte te veranderen.

Instructies

Stickers op rol kunnen worden gebruikt om instructies te geven of waarschuwingen te geven. Denk bijvoorbeeld aan stickers met veiligheidsinstructies of aanwijzingen voor het gebruik van een product.