Schermafbeelding 2022 01 31 om 09.42.14

Wie kan dromen, kan dromen waar maken.

Wellicht dat je ons kent. Bekend vanwege onze kleuren. Of van onze gifjes. Bekend van hoe wij ijshockey in Nederland op de kaart hebben gezet. Met schaatstempel Thialf als thuisbasis wonnen wij 13 Bekertitels, 10 Landskampioenschappen en 1 BeNe-League titel. Vele ijshockeytalenten groeiden uit tot Nederlandse legendes. Wij geven niet om leeftijd, status of blablabla. Wij geven om lef en creativiteit. Delen is vermenigvuldigen. Wij spelen voor het applaus, om grenzen te verleggen en de trots van onze fans. Om samen geschiedenis te schrijven.

Schermafbeelding 2022 01 31 om 09.42.14

Wij zijn de Unis Flyers.

Maar geschiedenis schrijven met de toekomst kan niemand alleen. Met meer dan 100 bedrijven als lid van de businessclub beschikt UNIS Flyers over een enorm sterk netwerk, dat elke dag groeit.

Leren van de snelste Teamsport ter wereld.

Waarbij het key is om topsport te verbinden met het bedrijfsleven in de schitterende ambiance in Thialf . Voor elke wedstrijd steelt een spreker 20 minuten de show. Om van elkaar leren en elke dag een beetje beter worden. Elkaar helpen dromen te verwezenlijken door samen te spelen, de lijnen uit te zetten en winnende strategieën te bedenken.

Schermafbeelding 2022 01 31 om 09.43.03

Het tofste teamuitje van Nederland.

Maar het gaat niet alleen om prijzen winnen. Het gaat ook om zoveel mogelijk lol hebben en nieuwe herinneringen creëren met een ijshockey clinic. Beloon jouw werknemers met een avond uit, omdat ze als team alles hebben gegeven de laatste tijd. Een absolute teamprestatie hebben neergezet. Trek een ijshockey outfit aan, bindt de schaatsen onder en neem de stick mee op het ijs. Onder leiding van n van onze spelers of coaches leren wij u de beginselen van ijshockey. Er wordt afgesloten met een onderling duel. Wie wint de wedstrijd tijdens de ijshockeyclinic?

Maar ook hier geldt: Als het niet blijft plakken… blijft het ook niet hangen.

Daarom zijn de pucks met vinylsticker een niet te vergeten herinnering en van groot belang om dit bijnzondere verhaal door te (blijven) vertellen. Wil je ook een keer komen plakken bij de Unis Flyers? Check www.unisflyers.nl